Transavia ‘Gek op Reizen’

 

‘Gek op Reizen’ is een wekelijkse content serie over verschillende bestemmingen. In de afleveringen test Wouter (host) en een co-host de bestemming op de pijlers; Avontuur, Eten & Drinken, Cultuur en Uitgaan.

Details

Company Name
Transavia

Expertise
Editing, Post Productie, Advertising

Datum
7 juni 2019

Tijd
2,5 week (per bestemming)

Wat is ‘Gek op Reizen’?

In de serie ‘Gek op Reizen’ reist Wouter (host) naar verschillende bestemmingen door Europa. Hij test deze bestemmingen op 4 pijlers; avontuur, eten & drinken, cultuur en uitgaan. Samen met andere Transavia collega’s geeft hij de beste tips over de locatie’s. 

YouTube Content Serie

Per bestemming zijn er 3 video’s opgenomen; deel 1 (Eten & Drinken en Avontuur), deel 2 (Cultuur en Uitgaan) en een winactie-video. De doorlooptijd per aflevering was erg minimaal. Wanneer het team van Transavia de opnames hadden in het buitenland, was ik bezig met de edit van de eerder opgenomen bestemming. Voor de drie video’s per bestemming had ik zo’n 2,5 week de tijd om de video’s te monteren en de kleurcorrectie te realiseren.

Inmiddels staan de eerste paar afleveringen al online (Valencia en Athene) en ben ik momenteel bezig met 2 nieuwe bestemmingen.

Ik had graag alle seizoenen van ‘Gek op Reizen’ gemonteerd, maar door mijn aankomende studie in Engeland is dit niet realistisch. Ik heb erg veel geleerd van dit project en kijk er met een trots gevoel op terug.

Advertising video’s

Naast de afleveringen heb ik ook de Advertising video’s gecreëerd welke geadverteerd werden op social kanalen als Instagram, Instagram Stories, Facebook en YouTube. De advertenties hebben een positief effect gehad op de analytics van de video’s. Hierdoor werden meerdere doelgroepen bereikt.

Resultaat

De content serie heeft erg goed gescoord bij de verschillende doelgroepen. De serie heeft boven de 100.000 views gekregen op een van de eerste afleveringen wat een super mooi resultaat is.

Aantal views (niet live weergegeven)

Participanten Productie (A-Z)

  • Esther van Rijnen – Montage/Kleurcorrectie/Advertising
  • Jenna de Jong – Pre Productie
  • Louis Masi – Animaties, Pre Productie
  • Manon Hofstra – Productieleidster/Regie
  • Rob Abspoel – Regie
  • Roland Drewel – Camera man/Geluid
  • Wouter Mehrer – Host

Met dank aan de co-hosts / medewerkers Transavia.

Samenwerken?

Samen kunnen we mooie dingen maken.